Kde nás najdete?

na mapce: Staré Město pod Landštejnem č. 1

Kontakt na zařízení: charita.st.mesto@seznam

Sociální služba poskytovaná dle zákona č. 108/ 2006 Sb., §62 - Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež, dále jen NZDM. Služba není bezbariérová.

• Sociální pracovník: Mgr. Alena Gregorová
  • Vedoucí služby (pracovník v sociálních službách) Petr Hruška
  • Pracovník v sociální službách Jaroslava Hrušková

Popis Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež SÍŤ

Cílem NZDM SÍŤ je minimalizovat možná úskalí související se způsobem života mladých dospívajících lidí, umožnit jim lépe se orientovat v sociálním prostředí a pomoci řešit jejich problémy.

Články z naší Charity:

TKS 2018

Miloslav kardinál Vlk o Charitě v ČB

Českobudějovický deník přináší (jako pozvání na oslavy 25 let Charity na jihu Čech) rozhovor s Miloslavem kardinálem Vlkem

Cenu Charity ČR obdrželo osm zaměstnanců a dobrovolníků

Nositelé Ceny Charity ČR 2016. Snímek Lubomír Kotek

Šest žen a dva muži obdrželi Cenu Charity ČR za rok 2016. „Jde vesměs o dlouhodobé zaměstnance a dobrovolníky z místních Charit, pracovníky ‚z terénu‘, kteří jsou pro ostatní vzorem, zkrátka lidé na svém místě,“ uvedl ředitel organizace Lukáš Curylo. Ceny byly udíleny v úvodu benefičního koncertu Arcidiecézní charity Praha, v pondělí 31. října v pražském Obecním domě.

Peníze z Tříkrálové sbírky začínají pomáhat po celém Česku

Podpořeno z TKS - samolepka na Sociálním vozidle Farní charity Česká Lípa (ilustrační snímek: Lubomír Kotek)

Mikrobus s úpravou pro lidi se zdravotním postižením sváží hendikepované klienty do denního stacionáře a sociálně terapeutických dílen v Domě sv. Josefa ve východočeských Chotovicích. Zabezpečen je také provoz poradny pro oběti trestné činnosti Blansko a nepřetržité Tísňové péče Plzeň pro klienty v krizi. Devítiletý Adámek půjde na speciální fyzioterapii v Lázních Piešťany. To vše díky štědrým dárcům letošní Tříkrálové sbírky pro lidi v nouzi.

Muži sobě 27. června 2015 ve Starém Městě

letáček na akci

Louka u fotbalového hřiště ve Starém Městě pod Landštejnem bude v sobotu 27. června patřit od 15 hodin mužům. Přijďte sami sebe i druhé pobavit!

Dětský den ve Starém Městě pod Landštejnem

Dětský den ve Starém Městě byl pestrý a zajímavý. Přinášíme Vám krátkou reportáž a několik obrázků ze 4. června 2015. Zajímavé a oddechové čtení naleznete v tomto článku!

Přijďte barvit velikonoční vajíčka

Od 30. 3. do 4. 4. 2015 v Nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež SÍŤ, v době od 13,00 do 19,00 hod. budeme barvit vajíčka různou technikou, přijďte se naučit nové techniky barvení velikonočních vajíček. Pozvánka zde.