Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Charita: Nikdo nesmí na ulici zmrznout!

Nastupující mrazivé počasí znamená pro lidi bez domova ohrožení života. Víc než jindy proto hledají útočiště v denních centrech a azylových domech. Charita s tím počítá a rozšiřuje své kapacity. Zavedla mimořádná opatření, jako jsou „teplé židle“ či vyhřívané buňky. Kromě krátkodobého útulku a okamžité nabídky teplého jídla lidem na okraji nabízíme také pomoc s tím, jak se dostat z kolotoče dluhů a odrazit se ode dna.

PŘEDVÁNOČNÍ TURNAJ V KUŽELKÁCH

KDY: 11.11.2017 OD 09:00HOD

V KUŽELNĚ V NOVÉ BYSTŘICI

Místo: Nová Bystřice
Termín: 11. 11. 2017, 09:00 — 11. 11. 2017, 12:00

TRADIČNÍ TURNAJ V KUŽELKÁCH PRO VŠECHNY DĚTI A MLÁDEŽ

KDY: 21.10.2017 OD 09:00HOD

V KUŽELNĚ V NOVÉ BYSTŘICI

Místo: Kuželna Nová Bystřice
Termín: 21. 10. 2017, 09:00 — 21. 10. 2017, 12:00

Podpořili jsme projekt "Pomoc rodinám s onkologicky nemocnými dětmi"

Dostali jsme děkovný dopis, od Charity Minsk (Bělorusko), kde jsme finančně podpořili projekt "Pomoc rodinám s onkologicky nemocnými dětmi".Finanční částka pochází z výtěžku Tříkrálové sbírky 2017.

Děkovný dopis patří všem, kteří koledníkům přispěli do kasičky. DĚKUJEME!